Kommande evenemang

Föreningen driver flera program i egen regi. I samarbete med andra aktörer så är hembygdsgården en plats för diverse olika arrangemang som också publiceras på denna sida. Denna hemsida är föreningens officiella informationsplattform medan Facebook (hembygdsgården Mangskog) är en kompletterande informationskanal för föreningen där mer dagsaktuell information kring evenemang kan förekomma

10:e mars ÅRSMÖTE I SOCKENSTUGAN, MANGSKOG

Sedvanliga mötespunkter föredrogs och beslutades. Mötet fattade beslut om nya stadgar, som även fastställdes på ett efterföljande extra årsmöte.

Evenemang 2023

17:e dec Hembygdsgården
            är öppen kl 13:00-14:00
            FINNEMANGENBÖCKER

Varje hemman i Mangskog har sin egen bok där man kan läsa om människorna, platserna, släktutredningar och mycket mera.
En perfekt julklapp för att bevara minnet av vår hembygd

1 st 100kr

3 st 250kr

hela serien på 11 böcker 800kr

Har ni inte möjlighet att komma så kontakta någon i styrelsen så löser vi det

4:e okt FINNKULTUR I
            LOKALT PERSPEKTIV

Det var en intressant och underhållande kväll på hembygdsgården när Kenneth Larsson berättade om finnkulturen i Mangskog.

Fullsatt var det också

16:e sep HÖSTMARKNAD o BAKLUCKELOPPIS

Det blev en härlig höstmarknad med vackert väder, glada trevliga besökare och utställare.

Vi tackar alla som deltog.

SAMARBETSPARTNERS

Allt mellan himmel o jord
En ideell förening vars värdegrund är baserad på demokratiska grundvalar och allas lika värde.

Verksamheten är drogfri och politiskt helt oberoende. Hjälparbete, social omsorg och bildning är föreningens huvudmål.